Werkwijze

Evert maakt 't!

In drie stappen heeft u uw bedstee op maat. Voor de bedstee op maat gebruikt Evert degelijk en gegarandeerd splintervrij materiaal. Het hang- en sluitwerk zoals de scharnieren zijn stevig, duurzaam en verkrijgbaar in diverse stijlen.  Alles is maatwerk. Van materiaalkeuze, kleurstelling, maat en ontwerp. Aan u de keus!

Stap 1 • Deel uw wensen

Om tot de ideale bedstee te komen, komt Evert graag samen met u tot de optimale oplossing. Daarom vragen we u om uw ideeën met ons te delen. Het helpt als u een paar goede foto’s van de ruimte stuurt. Als u een (eenvoudige) schets van uw idee heeft met een toelichting dan kan Evert u snel en nauwkeurig een advies geven. Evert adviseert u graag over de mogelijkheden, passend in de ruimte die u voor ogen heeft. U ontvangt vervolgens een voorstel van de mogelijkheden, de materialen en een indicatie van de kosten. Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar info@bedsteeopmaat.nl met deze informatie en wij laten u binnen 2 werkdagen weten waar u aan toe bent!

Stap 2 • Materialen uitkiezen

Geeft het advies en voorstel van Evert u voldoende vertrouwen om met ons verder te gaan, dan maken wij graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek. In dit gesprek gaat Evert dieper in op de materiaalkeuze, de eventuele voorbereidingen die getroffen moeten worden aan de ruimte en zetten we de puntjes op de i. Natuurlijk maakt Evert ook graag gebruik van de gelegenheid om alles meteen nauwkeurig op te meten. Na dit gesprek zit u nog nergens aan vast. Hierna volgt de definitieve offerte en natuurlijk een conceptplanning van de werkzaamheden. Die Evert vanzelfsprekend afstemt op uw wensen! 

Stap 3 • Aan de slag

Indien u akkoord gaat met de offerte, kunnen we voor u aan de slag. In de werkplaats worden alle werkzaamheden en materialen vakkundig voorbereid. Om u een idee te geven in de planning van het plaatsen van bedstee. Evert heeft drie dagen voorbereiding nodig in onze werkplaats. In één dag wordt de bedstee geplaatst. Door zoveel mogelijk voor te bereiden en te monteren heeft u zo min mogelijk last van de plaatsing. Tijdens het plaatsen werkt Evert alles zorgvuldig af.