Over Evert

Evert maakt 't!

Over Evert

Evert is de merknaam van hoogwaardige meubels en interieurs zoals de bedstee op maat. Maar Evert is ook de eigenaar van het gelijknamige bedrijf Evert bijzondere interieurs. Hij werkt samen met zijn vrouw Gerda aan het bedrijf, zij werkt vooral achter de schermen. Samen met hun kinderen wonen zij in het pittoreske Nederhemert. Een landelijk dorpje aan de Maas waar de tijd lijkt stil te staan.

Ambachtswerk én vakmanschap

Evert combineert het ambachtswerk met het vakmanschap van nu. Evert begon zijn carrière als onder andere scheepstimmerman. Hij maakte interieurs voor plezierjachten van zo’n 15 meter en voor luxe jachten van wel 60 meter. Zo kwam Evert in contact met veel verschillende, hoogwaardige en mooie materialen. De schitterende ingebouwde meubels werden aan boord vervaardigd. Alles was handgemaakt. En tot in de puntjes afgewerkt. Door Evert.

Praktisch gebruik van beschikbare ruimte

Het werken op de kleinere jachten leerde Evert het praktische gebruik van de beschikbare ruimte. Want juist daar is het erg belangrijk om de ruimten zo optimaal mogelijk te benutten. Die zo kenmerkende kennis en vakmanschap past Evert nu ook toe in woningen. Tot grote tevredenheid van zijn klanten.

Bedstee op maat

Het schuine dak in het huis van Gerda en Evert zorgde voor het begin van de bedsteden op maat. Zijn scheepstimmermanservaring kwam bij dit project goed van pas. Evert maakte toen voor zijn dochter de eerste bedstee. Een veilig plekje; lekker knus en gezellig. Die sfeer maakte dat meer bedsteden volgden. Evert kan op vrijwel iedere plaats in huis een bedstee plaatsen. En elke bedstee is anders. Een selectie van de bedsteden vindt u op de pagina portfolio.

Evert bijzondere interieurs

Ervaring en vakmanschap komen tezamen in Evert. Evert bestaat uit Bedstee op Maat en Evert bijzondere interieurs. Projecten van bijzondere interieurs kunt u zien op www.bijzondereinterieurs.nl

Wilt u meer weten over de werkwijze van bedstee op maat? Bekijk de pagina werkwijze. Wilt u meer informatie? Bel 0418551865 of mail uw vragen naar info@bedsteeopmaat.nl. Een bedstee op maat wordt geleverd in geheel Nederland.