Portfolio

Evert maakt 't!

In de loop der jaren heeft Evert diverse variaties op bedsteden gemaakt. Kijk hieronder voor een selectie. Zoals u kunt zien kan de bedstee in geheel Nederland worden gemonteerd en geplaatst. Onderaan de pagina staan twee voorbeelden van hoogslapers.

Bedstee Nederhemert

Hoe het allemaal begon….. Dit is de allereerste bedstee die Evert in 2008 maakte voor zijn dochter, om er daarna nog vele te maken. Ook nu slaapt Emma nog steeds in de bedstee. De bedstee heeft een ander kleurtje gekregen, waardoor er een andere uitstraling werd verkregen. Een bedstee is dus tijdloos en iedereen van klein tot groot kan erin slapen. De deurtjes kunnen in zijn geheel open waardoor het verschonen van het bed net zo gemakkelijk is als bij een standaard bed. De laden onderin hebben veel bergruimte, opgeruimd staat netjes!

Bedstee Edam

De schuine wand in de kamer zo goed mogelijk benutten. Dat was de opzet bij deze bedstee in Edam. Nou, dat is aardig gelukt. Kijk eens wat een prachtige bedstee dit geworden is met kledingkast en extra bergruimte in de laden. Deze ruimte is echt optimaal benut.

Bedstee Kerkwijk

Wat een gezellig en knus plaatsje is dit geworden voor Inge! Ze kan onderin de bedstee lekker spelen, of gezellig een logeetje uitnodigen, een echt eigen plaatsje voor haar.

Slapen als een prinses.

“Evert maakte voor ons dochtertje van vier een prachtige bedstee op maat met een speelhuisje eronder. Ze heeft nu een mooie roze bedstee met sfeervolle gordijntjes. ’s Avonds klimt ze met het bijbehorende trapje haar huisje in en slaapt erin als een prinses. In de deurtjes zitten mooie hartjes, helemaal in stijl van de bedstede. Alles is keurig afgewerkt. De bedstee staat ook erg leuk in haar kamer. Wij zijn allemaal erg blij met dit mooie bed!”.
Familie Waverijn, Kerkwijk

Bedstee Kerk-Avezaath

Een mooie gezellige en ruime bedstee met hartjes in de deurtjes, laden onderin en een kledingkast in dezelfde stijl als de bedstee.

Bedstee in de sfeer van ons huis.

 

“Omdat we onder het schuine dak slapen, konden we voor onze dochter geen geschikt bed en kledingkast vinden. Evert heeft daarom bij ons een bedstee op maat met inbouwkast geplaatst in de sfeer van de rest van ons huis. Hij heeft door creatieve oplossingen (bergruimte onder, achter en naast het bed) de beperkte ruimte optimaal benut. We hebben zelf een Velux dakraam geplaatst en gekozen voor een 1.20 × 2.00 m matras, zodat er voldoende frisse lucht en speelruimte is. Onze dochter is super blij met haar bedstee!”
Familie Stokkers, Kerk Avezaath

Bedstee Franeker

Dit is een bedstee en logeerbed in één! Onder de schuine wand zijn laden gemaakt om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. En nog een leuk plankje in de bedstee voor boeken/spulletjes.

3 Bedsteden Nieuwendijk

Drie bedsteden in een prachtige nieuwe woning te Nieuwendijk. Helemaal aangepast aan de stijl van het huis. Rust en ruimte. Op één kamer werd tevens een bureau in dezelfde stijl geplaatst. Onder iedere bedstee zit bergruimte in de vorm van een kast.

Dubbele bedstee Eindhoven

Hieronder ziet u een dubbele bedstee, die we geplaatst hebben in Eindhoven. 2 bedsteden onder een schuine wand, hierdoor is de ruimte echt optimaal benut. Zoals u ziet zitten er ook laden onder de bedstee. Apart slapen en toch bij elkaar.

Met ieder een eigen bedstee hebben ze beiden hun eigen plekje. 

“Met de komst van een nieuw broertje hadden wij een slaapkameruitdaging. Evert van Wijk heeft ons geholpen om van één kamer, twee mooie bedsteden te maken met een speelgedeelte ervoor, zodat Anna en Suus toch allebei hun eigen plekje hebben. Het is super gelukt en heel plezierig verlopen!”
Maayke Pol-Berndsen, Eindhoven

Bedstee den Haag

Deze bedstee werd voorzien van laden en op een zolderkamer in Den Haag. Aan de achterzijde is een boekenkast gemaakt. Zoals u ziet is de bedstee geplaatst onder verschillende schuine wanden. Dat is dus geen enkel probleem! Iedere bedstee is maatwerk.

Bedstee Assendelft

Deze bedstee in Assendelft heeft echt ontzettend veel bergruimte. Zoals u ziet valt deze bedstee onder twee schuine wanden. In de deurtjes zijn hartjes gemaakt. De bedstee is afgewerkt met mooie landelijke scharnieren.

Bedstee Haarlem

Deze bedstee in Haarlem is een mooi afgewerkt met landelijke elementen. De kast werd erbij gemaakt die als bergruimte dient. Opgeruimd staat netjes!

Bedstee Rotterdam

De bedstee is geplaatst tegen een wand waar een raam in zit. Ook dat is voor Evert geen enkel probleem. Samen met de klant komen we tot een oplossing, waarbij de ruimte na plaatsing nog zo ruim mogelijk oogt. Rust en ruimte.

Bedstee Harlingen

Zoals u ziet, is deze bedstee in Harlingen door het gebruik van geselecteerde scharnieren echt stoer geworden. Ook jongens slapen en spelen heerlijk in een bedstee.

Hoogslaper Haarlem

Heeft u een kleine ruimte en wilt u die ruim laten ogen? Kijk dan naar deze hoogslaper in Haarlem. Een bijpassende kast voor kleding en spullen en eronder nog ruimte genoeg om te spelen, of om later eventueel een bureau te plaatsen.

Hoogslaper vakantiewoning

In een vakantiewoning is het soms passen en meten. Nou dat is dus precies waar Evert goed in is! Deze hoogslaper ziet er erg mooi uit en is meteen heel functioneel door de kastruimte eronder.

Bent u geïnspireerd geraakt door een van deze ontwerpen? Wilt u een van de ontwerpen maar dan aangepast aan uw wensen, of wilt u een ontwerp combineren of een eigen ontwerp? Het is allemaal mogelijk. Bel voor meer informatie 0418551865 of mail uw vragen naar info@bedsteeopmaat.nl. Een bedstee op maat wordt geleverd in heel Nederland.