Reacties van klanten

Dit zeggen klanten over ons product:

Ruimtewinner. „Op de slaapkamers hebben wij veel schuine wanden en lage balken waardoor een gewoon bed en kast moeilijk past. Evert heeft een geweldige bedstee gemaakt waardoor we veel ruimte winnen, een fijne diepe kast en een heerlijk bed voor onze dochter Sophie hebben. Het is een veilige en knusse slaapomgeving wat tevens een aanwinst is vóór en een aanvulling óp onze woning. Het echte pluspunt is voor ons de vele winst van besteedbare ruimte. Door de deurtjes vallen kleine kinderen ook niet gauw uit bed en is het vooral ook een heel gezellig bed.

De kosten waren relatief laag, maar vooral ook een snel proces. In een dag was alles klaar en zaten dus niet een lange tijd ‘in de rommel’. De communicatie met Evert was uitstekend en een vlot verloop van de bouw. Prettig dat je weet waar je aan toe bent en dat de afspraken worden nagekomen!”.

De ouders van Sophie.

Bedstee Edam intro2

De beperkte ruimte wordt nu optimaal benut. “Omdat we onder het schuine dak slapen, konden we voor onze dochter geen geschikt bed en kledingkast vinden. Evert heeft daarom bij ons een bedstee met inbouwkast geplaatst in de sfeer van de rest van ons huis. Hij heeft door creatieve oplossingen (bergruimte onder, achter en naast het bed) de beperkte ruimte optimaal benut. We hebben zelf een Velux dakraam geplaatst en gekozen voor een 1.20×2.00m. matras, zodat er voldoende frisse lucht en speelruimte is. Onze dochter is super blij met haar bedstee!”

Familie Stokkers, Kerk Avezaath.

bedstee Kerk Avezaath 051

 

Met ieder een eigen bedstee hebben ze beiden hun eigen plekje. “Met de komst van een nieuw broertje hadden wij een slaapkameruitdaging. Evert van Wijk heeft ons geholpen om van één kamer, twee mooie bedstedes te maken met een speelgedeelte ervoor, zodat Anna en Suus toch allebei hun eigen plekje hebben. Het is super gelukt en heel plezierig verlopen!”

Maayke Pol-Berndsen, Eindhoven.

1379348_525719504188274_534734148_n.jpg

Slapen als een prinses. „Evert maakte voor ons dochtertje van 4 een prachtige bedstee met een speelhuisje eronder. Ze heeft nu een mooie roze bedstee met sfeervolle gordijntjes. ’s Avonds klimt ze met het bijbehorende trapje haar huisje in en slaapt erin als een prinses. In de deurtjes zitten mooie hartjes, helemaal in stijl van de bedstede. Alles is keurig afgewerkt. De bedstee staat ook erg leuk in haar kamer. Wij zijn allemaal erg blij met dit mooie bed!”.

Familie Waverijn, Kerkwijk.

MG_2324.JPG


Tel. 0418-551865, info@evertkindermeubels.nl

Gratis maandelijks tips en inspiratie voor je bedstee/kinderkamer? Schrijf je hier in!