Over ons

 

De mensen achter Evert zijn Gerda en Evert van Wijk. Evert is de spil van het bedrijf. De man die het ambachtswerk combineert met het vakmanschap van nu. Gerda is de stille kracht en werkt vooral achter de schermen. Samen met hun vier kinderen wonen zij aan de Molenstraat in het pittoreske Nederhemert. Het dorp waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan.

Vakmanschap
Nadat Evert de lagere school in zijn dorp heeft doorlopen, is hij gegaan naar de toentertijd LTS.

Daar volgde hij de vakopleiding van timmerman. In zijn loopbaan heeft hij enorm veel geleerd en ervaring opgedaan als onder andere scheepstimmerman.
Van plezierjachten van 10 – 15 meter tot de grote jachten van 50 – 60 meter.
Zijn ervaring en vakmanschap komen tezamen in Evert:
 Hetzelfde huis omtoveren naar een nieuwe landelijke sfeer.

Werken met mooie materialen
Het scheepstimmermanswerk bracht Evert in contact met heel veel verschillende, hoogwaardige en mooie materialen. Hij vervaardigde schitterende meubels of bouwde de meubels aan boord in. Evert maakte het zich eigen om alles tot in de puntjes af te werken. En alles was handgemaakt.

Optimaal benutten van beschikbare ruimte
Het werken op de kleine jachten leerde hem het praktische gebruik van de beschikbare ruimte. Want juist daar is het erg belangrijk om de ruimten zo optimaal mogelijk te benutten. Die zo kenmerkende kennis en vakmanschap past Evert nu ook toe in woningen. Tot grote tevredenheid van zijn klanten. Met name de kinderen zijn blij. Want zij genieten met volle teugen genieten van hun eigen en unieke kinderkamer.

dit is evert van wijk

 

 

 

 

 

 

Bedstee
Het schuine dak in het huis van Gerda en Evert zorgde voor het begin van de bedstedes op maat. Evert heeft thuis voor zijn dochter Emma ook een bedstee gemaakt. Zij ervaart het als een veilig plekje waar het ook fijn vertoeven is voor haar. Uiteraard kan Evert de bedstee op vrijwel iedere plaats bij jullie thuis plaatsen.

Wat persoonlijke dingen over Evert en Gerda
Evert heeft samen met Gerda 4 kinderen. Daarnaast hebben zij ook nog  kippen, en een poes. Een gezellige boel dus. Naast Evert is Evert ook nog actief als bestuurslid bij de plaatselijke basisschool.

 

eboek


Tel. 0418-551865, info@evertkindermeubels.nl

Gratis maandelijks tips en inspiratie voor je bedstee/kinderkamer? Schrijf je hier in!