Nieuws

Zeer geslaagde wintermarkt – Nederhemert • 30 december 2015

Op woensdag 30 december was een bedstee van Evert Kindermeubels (standaarduitvoering) te bewonderen tijdens de wintermarkt. Heel veel bezoekers namen de tijd om de bedstee te zien/voelen, we kregen veel enthousiaste reacties. Ook was er de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan onze actie; raad het aantal sneeuwballen in de glazen pot, wie het dichtst bij het juiste aantal zit wint een slee. De slee is gewonnen door Marti Oomen uit Nederhemert, hij dacht 448, er zaten er 447 in, Marti gefeliciteerd en veel plezier met de slee! Wij wensen iedereen een fijne jaarwisseling toe!

IMG_2075
IMG_2086

Vermelding Ariadne at home – Evert Kindermeubels april 2015

Enige tijd geleden werden we gebeld door de enthousiaste redactie van Ariadne at Home of ze de naam van ons bedrijf mochten vermelden in hun magazine, ze waren enorm verrast door de mogelijkheden van de bedstee’s die wij maken en vooral niet te vergeten de uitstraling ervan. Dat past helemaal bij hun landelijke stijl. Heb jij ook ruimtegebrek en wil je meer weten over onze bedstee’s? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@evertvanwijk.nl of bel 0418-551865.

ariadne at home

Ebook met gratis inspiratie v.a. nu verkrijgbaar  maart 2014

Omdat wij weten wat er bij kinderen komt kijken, willen we u graag inspireren voor het creëren van een mooie kinderkamer. Weg met de rommel en het ruimtegebrek.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang ons gratis inspiratieboek en overtuig uzelf en uw kind(eren).

041en Ebook Evert Kindermeubels.indd
Prijsuitreiking bedsteekruk; naam EVERT • 4 januari 2014

Enige tijd geleden vroegen wij of u een naam wilde bedenken voor onze nieuwe merknaam op het gebied van kindermeubels.
Vandaag hebben we de prijswinnaar blij gemaakt met zijn prijs: een bedsteekruk.
Peter, van harte gefeliciteerd en veel plezier met uw prijs.

 

winnaar evert
Ontwerp logo Evert • december 2013

Logo Evert 250x250px

 

Feestelijke opening, bedrijvenpark de Ambachtshof • 7 en 8 september 2012

Per april 2012 hebben we ons nieuwe bedrijfspand op de Ambachtshof 13 te Nederhemert in gebruik genomen. In september 2012 is dit bedrijvenpark feestelijk geopend. Bij Evert van Wijk Interieurbouw hielden we o.a. een workshop “vogelhuisjes maken” voor de kinderen (jong geleerd, is oud gedaan), die zeer geslaagd was. 


Tel. 0418-551865, info@evertkindermeubels.nl

Gratis maandelijks tips en inspiratie voor je bedstee/kinderkamer? Schrijf je hier in!